Velkommen til Kiropraktor Langeland

 

Velkommen til vores klinik i Sundhedshuset i Rudkøbing. Vi er glade for at tage imod nye såvel som tidligere patienter – og i alle aldre fra baby til oldeforældre.

I klinikken laver vi udredning, diagnose, behandling samt giver råd om forebyggelse af alle former for smerter og problemer i ryg, nakke, arme og ben.

Vi afhjælper graviditetsproblemer i bevægeapparatet – specielt bækken og lænd.

Telefonen er åben hver dag fra kl. 8.00.

VI VISER HENSYN – også i forhold til corona

  • og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer
  • og holder afstand i venteværelset
  • og vi bruger sprit, så meget som det er muligt

Vi har stor erfaring i at hjælpe babyer, som har utrøstelig gråd, favoritside etc. ved hjælp af nænsom børnekiropraktisk behandling. Endvidere hjælper vi  større børn og unge for blandt andet hovedpine, rygsmerter og sportsskader.

Vores patienter siger:

“Altid venlige og vildt dygtige. Særligt for børn. De har gjort en stor forskel for min datter!” Nadia Krogstrup Gade

“De har hjulpet mig mange gange. Og i dag, havde vi vores søn på 9 mdr med derned for at blive tjekket for om han var låst i bækkenet, hvilket han var. Det er længe siden jeg har haft så glad og afbalanceret dreng, det er takket være Marlene. Tusind tusind tak” Lisa Schvartz Larsen

“God kompetent oplevelse – dygtige folk” Helle Petersen

“Var i dag til kiropraktor for første gang i mit liv, jeg var inde hos Jeanette. Jeanette var super professionel og behagelig, hun var rigtig god til at fortælle hvad hun gjorde og hvorfor så jeg følte mig tryg. En rigtig god oplevelse og jeg vil klart anbefale stedet og Jeanette til andre” Kiwa Lund Andersen